ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


ARHIVA PRESA 2011 -

Afiseaza arhiva presa din 2011 de la 21 la 40 din 162

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit cu Vice-preşedintele China National Agricultural Development Group Corp., Liu Lianjun. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, marţi, 18 octombrie 2011. Vizita se înscrie în activitatea de implementare a prevederilor Acordului semnat între ministerele agriculturii din România şi China în anul 2009.
detalii...
Data emiterii: 18-10-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit marţi, 18 octombrie 2011, la sediul instituţiei cu reprezentanţi ai Băncii Mondiale, ai Ministerului Finanţelor Publice şi ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Întâlnirea a avut loc cu ocazia misiunii Băncii Mondiale pentru evaluarea Proiectului „Completarea Sprijinului Financiar acordat de Uniunea Europeană pentru Restructurarea Agriculturii în România (CESAR)”, desfăşurată în perioada 10 – 19 octombrie 2011. 
detalii...
Data emiterii: 18-10-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, va inaugura cea de-a XVI-a ediţie a expoziţiei internaţionale de echipamente şi produse din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei INDAGRA, miercuri, 19 octombrie, la ora 11.00, în Sala Titulescu a Complexului expoziţional ROMEXPO.
detalii...
Data emiterii: 18-10-2011

Luni, 17 octombrie 2011, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi în prezenţa ministrului Valeriu Tabără, începând cu ora 9.00, avut loc o întâlnire a comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian CIOLOŞ, cu reprezentanţi ai organizaţiilor profesionale din agricultură. Cu această ocazie, cei prezenţi au discutat despre noua Politică Agricolă Comună, după anul 2014.
detalii...
Data emiterii: 17-10-2011

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) a celebrat, la data de 16 octombrie 2011, două evenimente deosebit de importante: Ziua Mondială a Alimentaţiei (ZMA) şi a 66-a aniversare de la înfiinţarea organizaţiei. În data de 16 octombrie 2011, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a sărbătorit, alături de FAO, Ziua Mondială a Alimentaţiei (ZMA) şi “Ziua Porţior deschise la MADR”.
detalii...
Data emiterii: 16-10-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, a avut o întâlnire bilaterală cu ministrul  agriculturii şi industriei alimentare din Bulgaria, Miroslav Naidenov. Întâlnirea, organizată cu ocazia Şedinţei comune a Guvernelor celor două ţări, avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, miercuri, 12 octombrie 2011.
detalii...
Data emiterii: 12-10-2011

Referitor la materialul publicat în data de 6 octombrie 2011 în Gazeta de Nord Vest, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) face următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 11-10-2011

Cu privire la acuzaţiile aduse ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, de către deputatul Ioan Munteanu pentru lipsa de reacţie pe care o are în fata secetei, în cadrul articolului „Deputatul Munteanu sare la gâtul lui Tabără”, din publicaţia „Ceahlăul”, în data de 7 octombrie 2011, precum şi la cele ale deputatului Culiţă Tărâţă, aduse în cadrul aceluiaşi articol, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale face următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 11-10-2011

Din informaţiile transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) reiese că, la data de 7 octombrie 2011, rezerva de apă în stratul de sol 0 -20 cm înregistrează valori scăzute şi deosebit de scăzute, seceta pedologică fiind moderată, puternică şi extremă în cea mai mare parte a regiunilor agricole, exceptând suprafeţele din nordul Transilvaniei, nord-vestul Moldovei şi nord-estul Crişanei, unde rezerva de umiditate prezintă valori satisfăcătoare şi izolat, apropiate de optim
detalii...
Data emiterii: 07-10-2011

Având în vedere particularităţile pedoclimatice din această perioadă, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu Şişeşti” au pregătit un set de „Recomandări tehnologice privind exploatarea terenului în această toamnă”, care ar trebui avute în vedere de agricultori.
detalii...
Data emiterii: 06-10-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, va participa la prima reuniune a Miniştrilor Agriculturii ai statelor membre în Organizaţia pentru Cooperare Economică la Marea Neagră (OCEMN), care se va desfăşura la Moscova în perioada 7 - 8 octombrie 2011.
detalii...
Data emiterii: 05-10-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit cu Excelenţa Sa, Ambasadorul Republicii Coreea în România, Im Han-taek. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, marţi, 04 octombrie 2011. Cei doi oficiali au discutat despre posibilităţile de investiţii în agricultura românească şi despre potenţialul pe care aceasta îl are.
detalii...
Data emiterii: 04-10-2011

AGENDA MINISTRULUI AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE 30 septembrie - 3 octombrie 2011
detalii...
Data emiterii: 30-09-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit cu reprezentanţii Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, ai Asociaţiei Generale a Crescătorilor de Taurine din România şi ai Asociaţiei Crescătorilor de Bovine Holstein. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, miercuri, 28 septembrie 2011.
detalii...
Data emiterii: 29-09-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu Eric Allain, director general pentru politici agricole, agroalimentare şi teritoriale la Ministerul francez al Agriculturii, Alimentaţiei, Pescuitului, Ruralităţii şi Amenajării Teritoriului.
detalii...
Data emiterii: 29-09-2011

În data de 27 septembrie 2011, Valeriu Tabară, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale a susţinut o conferinţă de presă la sediul instituţiei.
Tema conferinţei a fost “Bilanţul unui an de la preluarea mandatului de ministru (septembrie 2010-septembrie 2011)”. Regăsiţi mai jos materialele difuzate cu această ocazie...
detalii...
Data emiterii: 27-09-2011

În cursul zilei de 23 septembrie 2011 au fost finalizate analizele pentru un număr de 17 probe prelevate din mărfurile de origine vegetală (bulbi destinaţi plantării şi plante la ghiveci) în cadrul acţiunii de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare de produse de origine vegetală.
detalii...
Data emiterii: 23-09-2011

Rezultatele analizelor de laborator finalizate în data de 22 septembrie pentru 37 probe prelevate din mărfurile de origine vegetală (bulbi destinaţi plantării şi plante la ghiveci) în cadrul acţiunii de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare de produse de origine vegetală demarată de către Ministerul Finanţelor Publice - Agenţia de Administrare Fiscală prin Garda Financiară începând cu data de 17 septembrie 2011, indică absenţa organismelor de carantină.
detalii...
Data emiterii: 22-09-2011

Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală derulează prin Garda Financiară încă din anul 2008 o acţiune de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare de produse cu risc fiscal mare (carne, legume, zahăr, fructe, flori etc., precum şi produse utilizate în construcţii). Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Gărzii Finaciare rezultă faptul că periodic se efectuează confiscări/indisponibilizări semnificative de bunuri din categoria celor sus menţionate pentru deficienţe de natură fiscală.
detalii...
Data emiterii: 21-09-2011

La acţiunea organizată de Garda Financiară şi Autoritatea Naţională a Vămilor în punctele de trecere a frontierei de stat a României (Vărşand, Nădlac, Borş, Bucureşti) a fost solicitat Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale prin Autoritatea Fitosanitară să preleveze probe de plante şi produse vegetale din tirurile care au fost indisponibilizate în vamă de către aceştia şi care transportau mărfuri din Olanda.
detalii...
Data emiterii: 19-09-2011


<<< pagina precedent  1  2  3  4  5  6  7  8  9   pagina urmatoare >>>

            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale