ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


ARHIVA PRESA 2011 -

Afiseaza arhiva presa din 2011 de la 1 la 20 din 162

REALIZĂRILE ANULUI 2011: În domeniul sprijinului financiar direct pentru susţinerea producţiei agricole...
detalii...
Data emiterii: 29-12-2011

Legea nr. 214 din 15 noiembrie 2011 pentru organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor a fost promulgată. Aceasta susţine demersurile asociaţiilor crescătorilor de bovine, ovine şi caprine, producători de carne şi lapte pentru obţinerea unei producţii animaliere eficiente, cu respectarea condiţiilor agricole şi de mediu.
detalii...
Data emiterii: 21-12-2011

Marți, 20 decembrie 2011, a avut loc cea de-a șaptea reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, prezidată de Barna Tanczos, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
detalii...
Data emiterii: 21-12-2011

Pentru prima dată de la aderarea la Uniunea Europeană, România este autorizată să comercializeze şi să exporte carnea de porc pe piaţa intracomunitară şi în ţările terţe. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Comitetului permanent pentru lanţul alimentar şi sănătatea animalelor care s-a desfăşurat la Bruxelles în data de 6 decembrie 2011. În acest context, participarea României cu carne şi produse din carne de porc la comerţul intracomunitar şi exportul către ţările terţe, se va realiza după publicarea Deciziei în Jurnalul Oficial European.
detalii...
Data emiterii: 13-12-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu Juraj Chieml, ministrul adjunct pentru agricultură din Cehia. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), joi, 8 decembrie 2011.
detalii...
Data emiterii: 09-12-2011

Vineri, 9 decembrie 2011, Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, va participa la prima reuniune a Consiliului Naţional al Muntelui, eveniment organizat de Comisia pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală din Senatul României în colaborare cu Forumul Montan din România. Reuniunea va avea loc la Palatul Parlamentului, sala Avram Iancu, începând cu ora 10.00.
detalii...
Data emiterii: 08-12-2011

În data de 2 decembrie 2011 la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a avut loc o întâlnire tehnică a comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, cu conducerea celor două agenţii de plăţi - Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), precum şi cu managementul AM PNDR.
detalii...
Data emiterii: 02-12-2011

În cursul zilei de 28 noiembrie 2011, Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, a avut la sediul instituţiei consultări cu reprezentanţii fermierilor din sectorul vegetal şi zootehnic referitoare la Plăţile Naţionale Directe Complementare (CNDP) aferente anului 2011.
detalii...
Data emiterii: 29-11-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, a avut joi, 24 noiembrie 2011, la Ierusalim, o întrevedere cu Zeev Benjamin Begin, membru în Cabinetul israelian, şi cu Yossi Yishai, director general în Ministerul israelian al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Membrii celor două delegaţii au discutat despre posibilitatea colaborării în domeniul agriculturii...
detalii...
Data emiterii: 24-11-2011

Cu privire la protestul crescătorilor de bovine şi taurine organizat de Federaţia AGROSTAR în perioada 16-18 noiembrie 2011 în faţa Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), la care au participat membrii Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România (FCBR) şi ai Asociaţiei Generale a Crescătorilor de Taurine din România (AGCTR), Biroul de Presă al MADR este mandatat să facă următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 18-11-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu Helmut Brunner, ministrul pentru alimentaţie, agricultură şi păduri din landul Bavaria, Germania. Cu această ocazie, cei doi oficiali au semnat Declaraţia comună privind cooperarea între Ministerul Român al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) şi Ministerul de Stat Bavarez pentru Alimentaţie, Agricultură şi Păduri.
detalii...
Data emiterii: 16-11-2011

Cu privire la informaţiile apărute în presă legate de acordarea Plăţilor Naţionale Directe Complementare (CNDP) la specia bovine, pentru o corectă informare a opiniei publice, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) face următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 14-11-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu reprezetanţii Ligii Utilizatorilor de Apă din România. Întâlnirea a avut loc joi, 10 noiembrie 2011, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale
detalii...
Data emiterii: 11-11-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, a participat în perioada 7-8 noiembrie 2011, la Bruxelles, la o dezbatere găzduită de Parlamentul European (PE) privind pachetul legislativ referitor la Politica Agricolă Comună (PAC) 2014-2020. La această dezbatere au mai luat parte şi membrii Comisiei de agricultură (AGRI) a PE, miniştrii agriculturii din celelalte state membre ale Uniunii Europene şi comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.
detalii...
Data emiterii: 09-11-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu o delegaţie a Fondului Monetar Internaţional (FMI), vineri 4 noiembrie 2011, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Cu această ocazie a fost prezentată situaţia actuală a agriculturii din România, incluzând formele de sprijin acordate, ţinându-se cont de faptul că este necesară o anumită susţinere din bugetul de stat care să completeze ceea ce se acordă de la Uniunea Europeană.
detalii...
Data emiterii: 04-11-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu reprezetanţii Ligii Utilizatorilor de Apă din România, joi 03 noiembrie 2011, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
detalii...
Data emiterii: 03-11-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu Mayer Siegfried, directorul diviziei de inginerie a firmei germane Baywa Aktiengesellschaft. Întâlnirea a avut loc, marţi 1 noiembrie 2011, în localitatea Nădab, judeţul Arad. Compania germană intenţionează să investească în România, reprezentantul acesteia afirmând că ţara noastră are un potenţial agricol ridicat, iar acest domeniu trebuie să fie prioritar.
detalii...
Data emiterii: 02-11-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit cu Excelenţa Sa, Ambasadorul Republicii Populare Chineze, Liu Zengwen. Întâlnirea a avut loc cu ocazia încheierii misiunii diplomatice în România a Excelenţei Sale şi a fost organizată luni, 31 octombrie 2011, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Principala temă discutată cu această ocazie a fost interesul arătat de investitorii chinezi faţă de Canalul Siret – Bărăgan şi posibilităţile de investiţii
detalii...
Data emiterii: 31-10-2011

O delegaţie a companiei israeliene OK KOSHER Certification a fost prezentă la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) luni, 24 octombrie 2011, pentru a discuta posibilitatea certificării produselor agroalimentare sub sigla „kosher” în România. Delegaţia a fost condusă de şeful Departamentului pentru Relaţii cu Clienţii, Rabinul Eli Lando, şi a fost primită de Secretarul de Stat, Octavian Liviu Bumbu.
detalii...
Data emiterii: 25-10-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, a deschis, vineri 21 octombrie 2011, lucrările conferinţei „Ziua Zootehniei”. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) în cadrul expoziţiei internaţionale de echipamente şi produse din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei - INDAGRA 2011.
detalii...
Data emiterii: 21-10-2011


 1  2  3  4  5  6  7  8  9   pagina urmatoare >>>

            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale