ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


ARHIVA PRESA 2011 -

Afiseaza arhiva presa din 2011 de la 41 la 60 din 162

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Valeriu Tabără, a declarat vineri, 16 septembrie a.c., pentru agenţia de presă AGERPRES, că îşi doreşte ca postul rămas vacant în urma eliberării, la cerere, din funcţia de secretar de stat a domnului Adrian Rădulescu să fie ocupat de un profesionist în domeniul agricol.
detalii...
Data emiterii: 19-09-2011

Echipe mixte constituite din inspectori de specialitate din cadrul Direcţiei pentru Agricultură a Municipiului Bucureşti, ofiţeri din cadrul Inspectoratelor de poliţie - Serviciul de Investigare a Fraudelor şi comisari ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, au efectuat, în data de 31 august 2011, controale în unele pieţe agroalimentare din Bucureşti.
detalii...
Data emiterii: 12-09-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, a participat, sâmbătă 03 septembrie 2011, la OvinExpo – Mărginimea Sibiului, eveniment organizat în localitatea Sălişte, judeţul Sibiu.
detalii...
Data emiterii: 05-09-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu Shalom Simhon, ministrul industriilor şi comerţului din Israel. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), în data de 31 august 2011. Cei doi oficiali au vorbit despre relaţiile extraordinare dintre România şi Statul Israel şi despre proiectele pe care le dezvoltă împreună oamenii afaceri români şi israelieni.
detalii...
Data emiterii: 31-08-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, a vizitat, marţi 30 august 2011, câmpurile experimentale ale companiei PROCERA din judeţul Călăraşi. Alături de ministrul Valeriu Tabără a mai fost prezent şi preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor, Stelian Fuia.
detalii...
Data emiterii: 31-08-2011

Referitor la articolul “Recolta nouă de maşini la Agricultură” apărut în publicaţia Caţavencii, în data de 24.08.2011, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale face următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 24-08-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, va participa la reuniunea miniştrilor agriculturii din Cehia, Ungaria, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria şi Slovenia. Întâlnirea va fi organizată la Ceske - Budejovice, Cehia, în perioada 24-25 august 2011.
detalii...
Data emiterii: 23-08-2011

Referitor la materialele apărute în mass-media privind falsificarea vinului pe piaţa din România, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), în calitate de autoritate cu rol de reglementare şi control în acest sector de activitate, face următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 23-08-2011

Cu privire la articolul “Nemulţumiri ale producătorilor agricoli” publicat în revista Agrimedia din luna august 2011, pagina 12, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), prin intermediul Serviciului de Presă şi Relaţii Publice face următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 23-08-2011

Referitor la articolul “Cati bani iau parlamentarii din contractele cu statul” publicat în data de 18 august 2011 în România Liberă, semnat de Monica Bonea, în care se face referire la Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Valeriu Tabără, că ar avea contracte cu statul, domnia sa doreşte sa facă următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 19-08-2011

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu TABĂRĂ, a aprobat condiţiile specifice de acordare a sprijinului de la bugetul naţional pentru promovarea fructelor şi legumelor proaspete pe piaţa internă şi în ţări terţe, în contextul crizei fără precedent care a lovit sectorul, din cauza epidemiei provocate de bacteria Escherichia coli.
detalii...
Data emiterii: 05-08-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale salută decizia Federaţiei Ruse de ridicare a restricţiilor privind exportul din România de păsări vii, ouă, cărne de pasăre şi toate produsele din carne de pasăre, începând cu data de 13 iulie 2011.
detalii...
Data emiterii: 03-08-2011

O delegaţie formată din reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi ai Agenţiei Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a participat în data de 27 iulie 2011, la o întâlnire tehnică cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru discutarea propunerilor de modificare a Planului Naţional pentru Dezvoltare Rurală 2007-2013.
detalii...
Data emiterii: 01-08-2011

Referitor la articolul publicat în săptămânalul „Caţavencii” în data de 27 iulie 2011, cu titlul „Vara se numără contractele lui Tabără”, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) face următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 28-07-2011

Referitor la editorialul „Tabără şi tarabele” publicat în data de 22 iulie 2011 în cotidianul Adevărul şi semnat de Ovidiu Marincea, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) face următoarele precizări:
detalii...
Data emiterii: 26-07-2011

Referitor la comunicatul transmis de Partidul NaţionalLiberal (PNL) luni, 25 iulie 2011, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) face următoarea precizare:
detalii...
Data emiterii: 26-07-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, va participa la expoziţia de animale cu vânzare prin licitaţie şi la târgul de produse tradiţionale şi ecologice organizate în localitatea Agnita, judeţul Sibiu.
detalii...
Data emiterii: 22-07-2011

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, a participat în data de 21 iulie 2011 la deschiderea magazinului de produse tradiţionale şi ecologice din Bucureşti, din strada Banu Andronache.
detalii...
Data emiterii: 22-07-2011

În cursul zilei de 21 iulie 2011, Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, a avut o întâlnire cu reprezentanţii crescătorilor de păsări deţinători de ferme cu flux integrat (inclusiv abatoare), la solicitarea acestora. Aceştia au accesat Programul SAPARD iar proiectele respective sunt în prezent cercetate de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF).
detalii...
Data emiterii: 22-07-2011

Echipe de control mixte formate din inspectori de specialitate din cadrul direcţiilor pentru agricultură a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, comisari şi inspectori din cadrul inspectoratelor de poliţie a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat acţiuni de verificare în perioada 12 – 13 iulie 2011, în vederea verificării modului de respectare a conformităţii cu standardele de comercializare a legumelor şi fructelor proaspete şi a legislaţiei în vigoare din domeniu.
detalii...
Data emiterii: 22-07-2011


<<< pagina precedent  1  2  3  4  5  6  7  8  9   pagina urmatoare >>>

            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale