ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


ARHIVA PRESA 2012 -

Afiseaza arhiva presa din 2012 de la 81 la 100 din 186

Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind schema de ajutor specific acordat producătorilor de lapte şi de carne de vită şi bivoliţe de lapte din zonele defavorizate a fost adoptat în şedinţa de Guvern din data de 31 iulie 2012. Această schemă de ajutor specific se adresează producătorilor agricoli persoane fizice, persoane fizice autorizate şi/sau persoane juridice, crescători de animale ...
detalii...
Data emiterii: 31-07-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a susţinut o conferinţă de presă la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR)
detalii...
Data emiterii: 27-07-2012

În zilele de 26 şi 27 iulie 2012, are loc la Sinaia, Hotelul Internaţional, cea de-a patra reuniune a Comitetului Naţional de Coordonare a Reţelei Naţionale de Dezvoltare Rurală. Comitetul se desfăşoară cu participarea lui Achim IRIMESCU, Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Reuniunea îşi propune analiza proiectului “Înfiinţarea şi funcţionarea Reţelei Naţionale de Dezvoltare Rurală” ...
detalii...
Data emiterii: 26-07-2012

Secretarul de stat Daniel Botănoiu a convocat în data de 25 iulie, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), Federaţia Naţională a Cartofului din România şi cu Institutul Naţional pentru Cercetare şi Dezvoltare a Cartofului şi Sfeclei de Zahăr pentru o şedinţă în cadrul unui grup de lucru.
detalii...
Data emiterii: 26-07-2012

Secretarul de Stat, Daniel Botănoiu, a avut o întâlnire cu reprezentanţii Ligii Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii din România (LUAIR), miercuri, 25 iulie 2012, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).
detalii...
Data emiterii: 25-07-2012

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe pentru Beneficiarii Schemei de plată unică pe suprafaţă - Campania 2012, care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la Băncile care au încheiat Convenţii cu Agenţia.
detalii...
Data emiterii: 25-07-2012

Una din cauzele principale ale absorbţiei mai reduse în cazul fondurilor europene este accesul dificil la creditare, în special pentru cofinanţarea beneficiarilor Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.
detalii...
Data emiterii: 25-07-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a susţinut, alături de Premierul României, Victor Ponta, o conferinţă de presă, în data de 24 iulie 2012. Transcript discurs - ministrul Agriculturii Daniel Constantin: „Aşa cum am discutat la solicitarea primului-ministru, am prezentat un set de cinci măsuri care au efect pe termen scurt şi, sigur, o măsură pe termen mediu şi lung pe care o vom aplica pentru combaterea efectelor pe care seceta, din păcate, le are în acest an ...
detalii...
Data emiterii: 24-07-2012

Secretarul de Stat, Daniel Botănoiu, a avut, în data de 18 iulie 2012, mai multe întâlniri la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR):
detalii...
Data emiterii: 20-07-2012

Discursul susţinut de ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, la inaugurarea expoziţiei „PAC@50: Trecut, prezent şi viitor”, organizată de Comisia Europeană la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti. „Vă multumesc pentru invitaţia pe care mi-aţi adresat-o, domnule director, domnule Ambasador, cred că astăzi este o mare onoare, nu numai pentru mine, dar pentru toată România, că suntem cea de-a noua ţară care găzduieşte această expoziţie ...
detalii...
Data emiterii: 18-07-2012

În acest an, Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale i-a fost alocat cel mai mic buget din ultimii 20 de ani. În acest context exista riscul ca fermierii care dețin ferme de porci să nu mai primească ajutor pentru bunăstarea animalelor. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin și-a asumat, în fața fermierilor, că va găsi cea mai bună soluție, astfel încât aceștia să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții.
detalii...
Data emiterii: 17-07-2012

Expoziţia „PAC@50: Trecut, prezent şi viitor” are loc în perioada 18 – 22 iulie 2012 la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti (Şoseaua Kiseleff nr. 3, Sector 1, Bucureşti). Acţiunea este organizată de Comisia Europeană.
detalii...
Data emiterii: 16-07-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, şi secretarul de stat Achim Irimescu vor participa în data de 17 iulie 2012 la o vizită oficială, la nivel de Prim-ministru, în Republica Moldova.
detalii...
Data emiterii: 16-07-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, participă, în data de 16 iulie 2012, la Consiliul Miniştrilor Agriculturii şi Pescuitului din statele membre UE, organizat la Bruxelles. Regăsiţi mai jos discursul susţinut cu această ocazie.
detalii...
Data emiterii: 16-07-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, participă, luni 16 iulie 2012, la Consiliul Miniştrilor Agriculturii şi Pescuitului din statele membre UE, organizat la Bruxelles.
detalii...
Data emiterii: 13-07-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a anunţat joi, 12 iulie 2012, în cadrul unei conferinţe de presă, că a luat o serie de măsuri pentru a diminua efectele nedorite ale temperaturilor ridicate din ultima perioadă. Astfel, în urma demersurilor întreprinse în cadrul grupului de lucru cu Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a aprobat un ordin ...
detalii...
Data emiterii: 12-07-2012

Secretarul de Stat, Achim Irimescu, a avut o întâlnire cu o delegaţie din Republica Turcia condusă de directorul general în cadrul Ministerului Alimentaţiei, Agriculturii şi Şeptelului, Habib CAN, şi Excelenţa Sa Ambasadorul Republicii Turcia, Ömür Şölendil.
detalii...
Data emiterii: 11-07-2012

Secretarul de Stat, Daniel Botănoiu, a avut o întâlnire cu reprezentanţii Organizaţiei Interprofesionale „Cereale şi Produse Derivate” din România – OIPCPDR. Discuţiile s-au desfăşurat la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) şi au avut loc marţi, 10 iulie 2012. Principala temă abordată în cadrul dialogului a constituit-o stadiul recoltatului
detalii...
Data emiterii: 10-07-2012

privind lansarea procesului de consultare pentru Politica de Dezvoltare Rurală 2014-2020
detalii...
Data emiterii: 09-07-2012

În cursul acestei săptămâni, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), a avut loc o şedinţă de lucru cu ASOCIAŢIA ŢĂRANUL SĂRAC, din judeţul Vrancea. Şedinţa a fost condusă de Secretarul de Stat, Daniel Botănoiu, care a prezentat priorităţile ministerului, iar apoi a solicitat participanţilor să formuleze propuneri concrete care vizează sectorul de activitate al celor prezenţi.
detalii...
Data emiterii: 05-07-2012


<<< pagina precedenta  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   pagina urmatoare >>>

            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale