ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


ARHIVA PRESA 2012 -

Afiseaza arhiva presa din 2012 de la 61 la 80 din 186

În cadrul şedinţei de Guvern de astăzi, 5 septembrie 2012, au fost aprobate o Hotărâre de Guvern şi o Ordonanţă de Urgenţă, care vizează activitatea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
detalii...
Data emiterii: 05-09-2012

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în urma realocărilor financiare din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), pune la dispoziţia celor care vor să investească în irigaţii şi lucrări de îmbunătăţiri funciare suma de 60 milioane de euro.
detalii...
Data emiterii: 05-09-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va participa la a VII-a ediţie a Forumului pentru Comerţ cu Produse Agricole şi Cooperare Economică între China şi ţările din Europa Centrală şi de Est. Evenimentul are loc în perioada 6-8 septembrie 2012, în capitala provinciei Anhui, Hefei, din Republica Populară Chineză.
detalii...
Data emiterii: 04-09-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a efectuat, joi, 30 august 2012, o deplasare în judeţul Gorj. Vă prezentăm mai jos transcriptul conferinţei de presă susţinută de ministrul Daniel Constantin cu această ocazie ...
detalii...
Data emiterii: 30-08-2012

Vă reamintim că MADR a lansat la începutul lunii iulie a.c. apelul privind participarea la procesul de consultare pentru Politica de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Comisia Europeană a prezentat pachetul legislativ referitor la Politica de Coeziune, Politica Agricolă Comună și Politica Comună pentru Pescuit pentru perioada 2014-2020.
detalii...
Data emiterii: 28-08-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a efectuat, vineri, 24 august 2012, o deplasare în Municipiul Sibiu. Vă prezentăm mai jos transcriptul conferinţei de presă susţinută de ministrul Daniel Constantin la sediul Consiliului Judeţean Sibiu ...
detalii...
Data emiterii: 24-08-2012

Referitor la suprafeţele afectate de secetă care au fost cuprinse în Nota de fundamentare a Proiectului de Hotărâre privind aprobarea schemei Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenului de secetă manifestat în anul agricol 2011 - 2012, asupra culturilor agricole care se acordă în agricultură, în sectorul vegetal, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) face următoarea precizare:
detalii...
Data emiterii: 23-08-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, participă la o întâlnire cu reprezentanţii unităţilor deconcentrate aflate în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) din judeţul Sibiu. Evenimentul are loc vineri, 24 august 2012, ora 11:15, la Sibiu, la sediul Prefecturii Judeţului Sibiu.
detalii...
Data emiterii: 23-08-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, participă la o întâlnire cu reprezentanţii unităţilor deconcentrate aflate în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) din judeţul Argeş. Evenimentul are loc marţi, 21 august 2012, la Piteşti, la sediul Consiliului Judeţean Argeş, începând cu ora 10:00.
detalii...
Data emiterii: 20-08-2012

Secretarul de Stat, Daniel Botănoiu, a efectuat o deplasare în localitatea Dăbuleni, judeţul Dolj, marţi, 14 august 2012. Scopul vizitei în judeţul Dolj a fost analizarea funcţionării sistemului de irigaţii în amenajarea de irigaţii Sadova-Corabia. Oficialul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a fost însoţit de responsabilii Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), reprezentanţii Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii Dăbuleni şi reprezentanţii autorităţilor publice locale.
detalii...
Data emiterii: 16-08-2012

Ministerul Agriculturii şi Devoltării Rurale (MADR) a elaborat un proiect de Hotărâre de Guvern pentru suplimentarea sumei destinate sprijinului financiar în favoarea bunăstării păsărilor, pentru acoperirea necesarului trimestrului III. Proiectul de act normativ a fost întocmit în conformitate cu principiile stabilite în urma discuţiilor cu reprezentanţii Uniunii Crescătorilor de Păsări din România.
detalii...
Data emiterii: 14-08-2012

Cinci întrebări pentru fostul ministru Valeriu Tabără. 1. Văzând „preocuparea” dumneavoastră privind consolidarea sistemului de irigaţii, vă simţiţi responsabil de situaţia materială a celor 3.500 de specialişti care au fost restructuraţi de la ANIF ...
detalii...
Data emiterii: 13-08-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a susţinut în data de 8 august 2012 o conferinţă de presă în care a prezentat un set de zece măsuri pentru combaterea efectelor secetei şi stimulare a sectorului agricol. Transcriptul conferinţei de presă a ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin ...
detalii...
Data emiterii: 08-08-2012

În atenţia formelor asociative din agricultură, industrie alimentară, silvicultură, piscicultură şi conexe, cu reprezentare naţională, interesate să facă parte din Comitetul Naţional de Iniţiativă pentru constituirea camerelor agricole:
detalii...
Data emiterii: 07-08-2012

Achim Irimescu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, participă la deschiderea Conferinţei tematice “Dezvoltarea rurală – oportunităţi de sprijinire a minorităţii rome”, organizată de Unitatea de Sprijin a Reţelei Naţionale de Dezvoltare Rurală în zilele de 9 şi 10 august 2012, la Sinaia.
detalii...
Data emiterii: 07-08-2012

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, împreună cu secretarii de stat Daniel Botănoiu şi Achim Irimescu s-au întâlnit în data de 6 august 2012, la sediul instituţiei, cu reprezentanţii organizaţiilor profesionale ...
detalii...
Data emiterii: 06-08-2012

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, împreună cu secretarii de stat Daniel Botănoiu şi Achim Irimescu s-au întâlnit în data de 6 august 2012, la sediul instituţiei, cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Comercianţilor de Produse Agricole în vederea discutării situaţiei existente pe fiecare produs în parte.
detalii...
Data emiterii: 06-08-2012

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost prezent vineri, 3 august 2012, în judeţul Constanţa. Cu această ocazie, ministrul Agriculturii a vizitat un sistem de irigaţii dezafectat în localitatea Ghindăreşti. De asemenea, ministrul Agriculturii a avut la Viişoara şi o întâlnire cu fermierii din judeţ.
detalii...
Data emiterii: 03-08-2012

privind constituirea Comitetului Naţional de Iniţiativă. În atenţia formelor asociative din agricultură, industrie alimentară, silvicultură, piscicultură şi conexe, cu reprezentare naţională, interesate să facă parte din Comitetul Naţional de Iniţiativă pentru constituirea camerelor agricole.
detalii...
Data emiterii: 03-08-2012

În data de 1.08.2012 a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şedinţa de constituire a Comitetului Naţional de Iniţiativă (CNI), conform prevederilor Legii nr. 283/2010 cu modificările şi completările ulterioare.
detalii...
Data emiterii: 01-08-2012


<<< pagina precedenta  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   pagina urmatoare >>>

            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale