ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


ARHIVA PRESA 2012 -

Afiseaza arhiva presa din 2012 de la 141 la 160 din 186

Marţi, 3 aprilie 2012, a fost aprobată în şedinţa de Guvern hotărârea de modificare a HG nr. 975/2011 prin care se alocă suma suplimentară de 21 mil. de lei pentru susţinerea crescătorilor de animale.
detalii...
Data emiterii: 03-04-2012

Ca urmare a căderilor masive de zăpadă din lunile ianuarie - februarie 2012, suprafeţe semnificative de spaţii protejate, respectiv sere şi solarii, au fost afectate în ceea ce priveşte materialele de rezistenţă şi cele de acoperire.
detalii...
Data emiterii: 03-04-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, s-a întâlnit în data de 2 aprilie 2012 cu o delegaţie indoneziana, din a cărei componenţă au făcut parte, pe lângă reprezentanţii ministerului omolog indonezian şi ai unor universităţi de profil, Marianna Sutadi, ambasadorul Republicii Indonezia la Bucureşti şi Bomer Pasaribu, ambasadorul Indoneziei în Danemarca şi Lituania.
detalii...
Data emiterii: 03-04-2012

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale susţine campania Ora Pământului, demers împotriva fenomenului de încălzire globală, contribuind, astfel, la această acţiune simbolică de responsabilizare socială.
detalii...
Data emiterii: 30-03-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, s-a întâlnit în data de 29 martie 2012 cu Comisarul European pentru Afaceri Maritime şi Pescuit, Maria Damanaki. Temele de discuţie au vizat priorităţile viitoarei politici integrate în domeniul pescuitului, 2014-2020 şi măsurile de conservare a resursei acvatice vii din Marea Neagră. Totodată, s-au dezbătut aspecte privind acţiunile întreprinse pentru ridicarea întreruperii temporare a plăţilor din fonduri europene pe pescuit dar şi gestionarea politicii actuale de pescuit si acvacultură.
detalii...
Data emiterii: 29-03-2012

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a participat miercuri, 28 martie 2012, la o întâlnire bilaterală cu omologul sau bulgar, Miroslav Naydenov. Scopul întrevederii celor doi oficiali a fost de a identifica posibilităţile comune de colaborare în domeniul agricol şi piscicol.
detalii...
Data emiterii: 28-03-2012

În data de 28 martie 2012, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, s-a desfăşurat ultima etapă a interviului cu candidaţii selectaţi pentru ocuparea a trei posturi de consilier în echipa ministrului Stelian Fuia.
detalii...
Data emiterii: 28-03-2012

Marţi, 27 martie 2012, Direcţia Generală Pescuit - Autoritatea de Management pentru POP, din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, împreună cu Unitatea de Sprijin FarNet şi DG MARE din cadrul CE, organizează la Bucureşti, hotel Intercontinental, sala Fortuna Est, o întâlnire de lucru cu Grupurile Locale de Acţiune pentru Pescuit (FLAG), selectate în cadrul Axei prioritare 4 – „Dezvoltarea zonelor pescăreşti”, din cadrul POP 2007-2013.
detalii...
Data emiterii: 27-03-2012

În baza Planului Comun de Acţiune încheiat între Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură şi Inspectoratul General al Poliţiei Române, precum şi a datelor şi informaţiilor deţinute la nivelul Serviciului Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, din cadrul Direcţiei de Ordine Publică, în perioada 19.03.2012 – 23.03.2012, a fost derulată o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.
detalii...
Data emiterii: 27-03-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a participat în perioada 19 - 21 martie 2012 la Consiliul de Miniştri organizat la Bruxelles. Ministrul a fost însoţit de directorul în cadrul Direcţiei Generale Autoritatea de Management pentru PNDR, Adela Ştefan, directorul general al Direcţiei Generale Autoritatea de Management pentru POP, Marisanda Pîrîianu, consilierul pe afaceri europene Emilia Mohan şi purtătorul de cuvânt al MADR, Carmen Constantin.
detalii...
Data emiterii: 21-03-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, participă în perioada 19-21 martie 2012 la Consiliul de Miniştri organizat la Consiliul Uniunii Europene, Bruxelles. Ministrul este însoţit de directorul în cadrul Direcţiei Generale Autoritatea de Management pentru PNDR, Adela Ştefan, directorul general al Direcţiei Generale Autoritatea de Management pentru POP, Marisanda Pîrîianu, consilierul pe afaceri europene Emilia Mohan şi purtătorul de cuvânt al MADR, Carmen Constantin.
detalii...
Data emiterii: 19-03-2012

O delegaţie a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a făcut o vizită de lucru la Bruxelles, la Direcţia Generală Afaceri Maritime şi Pescuit (DGMARE) din cadrul Comisiei Europene. Delegaţia a fost condusă de Marisanda Pîrîianu, director general interimar al Direcţiei Generale – Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional pentru Pescuit din cadrul MADR.
detalii...
Data emiterii: 16-03-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a prezentat, vineri 16 martie 2012, o analiză a balanţei comerciale cu produse agroalimentare pentru anul 2011, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).
detalii...
Data emiterii: 16-03-2012

Referitor la informaţiile apărute în mass-media conform cărora “De orice produs pe care îl cumpărăm din piaţă sau de la supermarket răspunde Ministerul Agriculturii”, pentru o informare corectă a opiniei publice Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) face următoarele precizări, întrucât informaţia nu este întemeiată:
detalii...
Data emiterii: 15-03-2012

O delegaţie a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se află joi, 15 martie 2012, la Bruxelles, la Directia Generală Afaceri Maritime şi Pescuit (DGMARE) din cadrul Comisiei Europene. Delegaţia este condusă de Marisanda Pîrîianu, director general interimar al Direcţiei Generale – Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional pentru Pescuit din cadrul MADR.
detalii...
Data emiterii: 15-03-2012

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Direcţia Generală Dezvoltare Rurală Autoritate de Management pentru PNDR, aduce la cunoştinţa opiniei publice lansarea începând cu data de 17 aprilie a.c a ultimei sesiuni de depunere a proiectelor pentru măsurile 121 „Modernizarea exploatațiilor agricole”, și 313 “Încurajarea activităților turistice” în cadrul căreia vor fi alocate toate fondurile disponibile aferente perioadei de programare 2007 – 2013 pentru aceste doua măsuri.
detalii...
Data emiterii: 15-03-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, s-a întâlnit cu preşedintele Societăţii Mondiale pentru Conservarea Sturionilor (World Sturgeon Conservation Society), Harald Rosenthal. Această întâlnirea a avut loc miercuri, 14 martie 2012, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Principala temă de discuţie a fost potenţialul României în dezvoltarea programului de creştere a sturionilor ...
detalii...
Data emiterii: 14-03-2012

Ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a participat miercuri, 14 martie 2012, la Forumul Naţional de Agricultură. Ministrul Agriculturii a fost însoţit de Barna Tanczos, secretar de Stat MADR şi Cornelia Mihai, director general - Direcţia Generală Dezvoltare Rurală, MADR.
detalii...
Data emiterii: 14-03-2012

Ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, s-a întâlnit cu Comisia de Agricultură din Parlamentul german, luni, 12 martie 2012. Principalele teme de discuţii au fost priorităţile programului de guvernare şi proiectele pe care ministrul Stelian Fuia le are în vederea rentabilizării activităţii ministerului. Ministrul Agriculturii a declarat că îşi doreşte ca MADR să devină un minister al economiei rurale ...
detalii...
Data emiterii: 13-03-2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, s-a întâlnit cu reprezentanţii Confederaţiei Naţionale a Producătorilor Agricoli CN PROAGRO şi ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Agricultură AGROSTAR. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) în data de 12 martie 2012 şi alături de ministrul Agriculturii s-au aflat secretarii de stat Octavian Liviu Bumbu şi Barna Tanczos, precum şi directorii direcţiilor de specialitate din cadrul MADR.
detalii...
Data emiterii: 12-03-2012


<<< pagina precedenta  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   pagina urmatoare >>>

            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale