ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


ARHIVA PRESA 2013 -

Afiseaza arhiva presa din 2013 de la 1 la 20 din 32

În data de 21 martie 2013, ministrul Daniel Constantin a avut o întrevedere cu ministrul Justiţiei din Turcia, Sadullah Ergin, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. La întâlnire au participat şi secretarul de stat Achim Irimescu precum şi ambasadorul Turciei în România, E.S. Dl. Ömür Şölendil. Cu această ocazie, oficialii turci au solicitat părţii române rezolvarea problemei controalelor amănunţite la care sunt supuse toate transporturile provenind din Turcia ...
detalii...
Data emiterii: 21-03-2013

În data de 18 martie 2013 a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul care stabileşte normele metodologice de aplicare a Hotărârii 82/2013 privind reglementarea unor măsuri financiare temporare pentru stimularea gradului de absorbţie a fondurilor alocate pentru agricultură aferente schemelor de plăţi directe şi măsurilor de piaţă în agricultură.
detalii...
Data emiterii: 19-03-2013

În data de 15 martie 2013, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, secretarul de stat Daniel Botănoiu a avut o întâlnire cu Mihai Petcu, preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Vaci Holstein-Ro pentru a discuta problemele prioritare cu care se confruntă sectorul laptelui.
detalii...
Data emiterii: 15-03-2013

În data de 7 martie 2013, orele 14:00, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Daniel Constantin, va participa la o reuniune de lucru la sediul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA)
detalii...
Data emiterii: 07-03-2013

În Şedinţa de Guvern din data de 6 martie 2013, a fost aprobată Hotărârea Guvernului privind reglementarea unor măsuri financiare temporare pentru stimularea gradului de absorbţie a fondurilor alocate pentru agricultură aferente schemelor de plăţi directe şi măsurilor de piaţă în agricultură, suma aprobată fiind de 2.700.000 mii lei.
detalii...
Data emiterii: 07-03-2013

La invitaţia sindicatului AGROSTAR şi a Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt, în data de 1 martie 2013, secretarul de stat, Dumitru Daniel Botănoiu, a participat la evenimentul „Ferma familială din spaţiul Rural Românesc – un pas spre ferma europeană”.
detalii...
Data emiterii: 04-03-2013

Secretarul de stat, Dumitru Daniel Botănoiu, a participat marţi, 26 februarie 2013, la sediul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, la o dezbatere privind stabilirea “Cadrului general referitor la înfiinţarea şi funcţionarea parteneriatelor educaţionale dintre universităţi de ştiinţe şi medicină veterinară şi licee sau şcoli postliceale de profil”.
detalii...
Data emiterii: 26-02-2013

În cadrul vizitei oficiale la Paris, cu ocazia deschiderii celei de-a 50-a ediţii a Salonului Internaţional pentru Agricultură (SIA) şi a Salonului Maşinismului Agricol (SIMA), Daniel Constantin, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, a avut în data de 22 februarie 2013 mai multe întâlniri de lucru cu membri ai Guvernului Francez pe subiecte de interes comun.
detalii...
Data emiterii: 25-02-2013

privind agenda ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în perioada 23-26 februarie 2013
detalii...
Data emiterii: 23-02-2013

cu privire la informaţiile apărute în mass-media potrivit cărora ar fi existat un dialog între Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Goran Knezevic, Ministrul Agriculturii din Serbia, Biroul de presă al MADR face următoarea precizare:
detalii...
Data emiterii: 22-02-2013

Joi, 21 februarie 2013, a fost promulgată Legea bugetului de stat pe anul 2013. Pentru Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale este un pas important deoarece permite efectuarea de plăţi, începând cu data de 27 februarie, aferente sprijinului financiar acordat producătorilor ...
detalii...
Data emiterii: 21-02-2013

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va participa joi, 21 februarie 2013, la Bruxelles, la prima sesiune a Comitetului director al Parteneriatului European pentru Inovare (PEI) – “Productivitatea şi Sustenabilitatea în Agricultură”, un important forum de dezbateri privind viitorul agriculturii europene.
detalii...
Data emiterii: 20-02-2013

În data de 18 februarie 2013, ministrul Daniel Constantin a avut o întrevedere la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale cu ES Philippe Gustin, ambasadorul Franţei la Bucureşti, care a fost însoţit de Sévrine Jacobs, consilier pentru afaceri agricole al Ambasadei Franţei în România.
detalii...
Data emiterii: 19-02-2013

În cea de-a doua zi a târgului Biofach 2013, prim-ministrul Victor Ponta a vizitat Pavilionul României, alături de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. După ce au degustat produsele ecologice ale expozanților români, ministrul Agriculturii și premierul au participat la dezbaterea “Agricultura Ecologică - orizonturi 2020”, organizată de MADR. Evenimentul moderat de secretarul de stat în MADR, Achim Irimescu, a beneficiat și de prezența lui  Dacian Cioloş ....
detalii...
Data emiterii: 14-02-2013

România este “Ţara Anului” la BioFach, târgul mondial de comerț cu produse ecologice, care şi-a deschis porţile marţi, 13 februarie 2013, la Nuremberg, Germania. Acest statut reprezintă o oportunitate excelentă de a promova produsele ecologice româneşti şi pentru a prezenta tuturor participanţilor potenţialul agriculturii ecologice din Romania. Participarea ţării noastre cu 55 de expozanţi la acest eveniment important ...
detalii...
Data emiterii: 13-02-2013

Miercuri, 13 februarie 2013, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va participa la ora 17:30, la Bruxelles, la Reuniunea Miniştrilor Agriculturii din Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii, Luxemburg şi Polonia ...
detalii...
Data emiterii: 12-02-2013

Transcript declaraţii de presă 11 februarie 2013, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, primul-ministru Victor Ponta şi comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
detalii...
Data emiterii: 11-02-2013

În continuarea informării transmise de MADR în data de 9 februarie a.c, și în urma ultimelor informaţii primite de la ANSVSA, vă comunicăm că până la acest moment nu s-au primit date suplimentare prin intermediul Sistemului Rapid de Alertă al Comisiei Europene sau de la serviciile veterinare din Franţa de natură să aducă clarificări asupra gradului de implicare a celor două unităţi din România.
detalii...
Data emiterii: 10-02-2013

Referitor la informaţiile care au apărut în mass-media cu privire la comercializarea pe piaţa din Marea Britanie a produsului lasagna care conţine carne de cal în loc de carne de vită, producătorul francez incriminând un abator din România pe motiv că ar fi vândut carne de cal drept carne de vită, vă precizăm următoarele:
detalii...
Data emiterii: 09-02-2013

În data de 6 februarie 2013, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în prezenţa secretarului de stat Achim Irimescu, s-a semnat „Declaraţia pentru Soia Dunăreană”, iniţiativa a domnului Matthias Kron, preşedintele asociaţiei austriece „Soia Dunăreană”. Astfel, România devine a noua ţară semnatară a declaraţiei care susţine necesitatea identificării unor surse de proteină vegetală pentru asigurarea necesarului ...
detalii...
Data emiterii: 06-02-2013


 1  2   pagina urmatoare >>>

            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale