ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


INFORMARE DE PRESĂ

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit cu Excelenţa Sa, Ambasadorul Republicii Populare Chineze, Liu Zengwen. Întâlnirea a avut loc cu ocazia încheierii misiunii diplomatice în România a Excelenţei Sale şi a fost organizată luni, 31 octombrie 2011, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Principala temă discutată cu această ocazie a fost interesul arătat de investitorii chinezi faţă de Canalul Siret – Bărăgan şi posibilităţile de investiţii în acest proiect. De asemenea, cei doi oficiali au discutat despre infrastructura de irigaţii existentă în China.

Printre alte subiecte abordate s-au numărat şi posibilităţile de investiţii în întreprinderile mici şi în sistemele de sere şi solarii din România.

În final, Excelenţa Sa, Ambasadorul Republicii Populare Chineze, i-a mulţumit ministrului Valeriu Tabără pentru sprijinul acordat misiunii care se încheie peste aproximativ două săptămâni şi pentru efortul făcut pentru succesul relaţiilor bilaterale.

Data publicarii: 31-10-2011

Imagini aferente acestui document:

 MARESTE_IMAGINEA 
            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale