ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


INFORMARE DE PRESĂ

În data de 28 noiembrie 2012 ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a inaugurat o nouă staţie de epurare a apelor reziduale la cea mai mare fabrică de mezeluri din România, cu sediul în Pitești.

Staţia reprezintă o investiţie totală de 500.000 de euro, având o capacitate de epurare a apelor uzate de 1400 mc/zi şi este construită cu scopul de a asigura deversarea de ape curate în râul Argeş. Apa care rezultă din procesul de epurare corespunde atât normelor europene de protecţie a mediului, cât şi normei naţionale NTPA 001. 

„Mă bucur să fiu prezent astăzi la inaugurarea staţiei de epurare a apelor reziduale, atât de necesară industriei de procesare a cărnii. Este o investiţie modernă care demonstrează că una dintre cele mai mari companii de mezeluri proaspete din România, are grijă de calitatea produsului finit de la prima până la ultima fază a procesului tehnologic. Avem, de fapt, o investiţie în calitate, pe care, eu personal pun mare accent. Şi pentru că tot ne aflăm într-o unitate de procesare a cărnii în judeţul în care m-am născut, subliniez faptul că militez pentru o industrie alimentară care să iasă din zona evaziunii fiscale. În acest sens, am făcut şi o propunere de scădere a TVA-ului la alimentele de bază, ceea ce ar însemna o reducere a evaziunii de 15-20%. Cu asemenea măsuri şi cu investiţii în calitate, avem toate şansele să pătrundem mai uşor pe pieţele externe,” a afirmat Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Data publicarii: 28-11-2012

Imagini aferente acestui document:

 MARESTE_IMAGINEA  MARESTE_IMAGINEA 
            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale