ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


INFORMARE DE PRESĂ

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, va participa joi, 24 martie 2011, la deschiderea Târgului apicol „Sărbătoarea Mierii”. Evenimentul va avea loc în localitatea Blaj, judeţul Alba, se va desfăşura până duminică 27 martie 2011 şi este organizat de Asociaţia procesatorilor şi exportatorilor de miere din România – Mierea Românească şi SC Apidava SRL, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba şi Consiliul Local al Municipiului Blaj.

În cadrul târgului apicol vor fi organizate sesiuni de comunicări pe mai multe teme de mare interes pentru domeniul apiculturii.

Astfel, într-o primă sesiune de discuţii vor fi prezentate modalităţi de obţinere a fondurilor comunitare pentru dezvoltarea fermelor apicole deţinute de tinerii fermieri prin aplicarea Măsurii 112 din PNDR.

De asemenea, vor avea loc întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor de profil din şase judeţe şi se vor discuta modalităţi de obţinere a fondurilor pentru creşterea productivităţii fermelor apicole, sub forme asociative.

În ultima zi a târgului vor avea dezbateri pe tema soluţiilor de criză la care vor fi prezenţi reprezentanţi ai organismelor naţionale cu implicaţii în apicultură, ai firmelor de profil, ai producătorilor.

Data publicarii: 23-03-2011

Nu exista imagini pentru acest document


            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale