ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


COMUNICAT DE PRESĂ 

În data de 13.11.2012 a avut loc la Sibiu cea de-a IX-a reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, prezidată de către Achim Irimescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

La reuniune au participat membrii și observatorii Comitetului de Monitorizare pentru PNDR (parteneri publici și privați reprezentativi în domeniile de activitate relevante), precum și reprezentanții Comisiei Europene.

Rolul Comitetului de Monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală este de a analiza periodic, împreună cu autoritățile responsabile de gestionarea Programului, progresele înregistrate în derularea PNDR, dificultățile întâmpinate și de a propune măsuri de îmbunătățire a implementării Programului.

În cadrul acestei întâlniri s-au analizat aspecte legate de stadiul implementării PNDR. Totodată, MADR a prezentat un pachet de propuneri de modificare a PNDR 2007-2013, cele mai importante referindu-se la introducerea în cadrul măsurii 322 a unei submăsuri privind infrastructura de internet în bandă largă în spațiul rural, majorarea nivelului plăților aferente lucrărilor de înființare și întreținere a plantațiilor forestiere în cadrul măsurii 221 “Prima împădurire a terenurilor agricole” precum și introducerea unui mecanism de subvenționare a dobânzii la credite pentru beneficiarii privați.

De asemenea, reprezentanții MADR au făcut o prezentare referitoare la stadiul elaborării viitorului Program de Dezvoltare Rurală al României pentru perioada 2014-2020.

Data publicarii: 15-11-2012

Nu exista imagini pentru acest document


            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale