ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


INFORMARE  DE  PRESĂ 

O delegaţie a companiei israeliene OK KOSHER Certification a fost prezentă la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) luni, 24 octombrie 2011, pentru a discuta posibilitatea certificării produselor agroalimentare sub sigla „kosher” în România. Delegaţia a fost condusă de şeful Departamentului pentru Relaţii cu Clienţii, Rabinul Eli Lando, şi a fost primită de Secretarul de Stat, Octavian Liviu Bumbu. La discuţii a participat şi Marian Cioceanu, preşedinte al Asociaţiei Operatorilor din Agricultură Ecologică “BIO-ROMÂNIA”.

Principalul subiect abordat în cadrul întâlnirii a fost promovarea certificării „Kosher” pentru produsele agroalimentare româneşti. Această certificare este necesară pentru intrarea acestora pe piaţa internaţională, în special pe cea din SUA, Israel, Canada, Franţa. Obţinerea acestei certificări este deosebit de importantă ţinând cont de faptul că astfel de produse se vând mult mai bine faţă de cele fără certificat, acest simbol fiind deosebit de apreciat de comunităţile din întreaga lume.

Companiile din România care sunt interesate de certificarea „Kosher” pot contacta Asociaţia Operatorilor din Agricultură Ecologică “BIO-ROMÂNIA, adresa: str. Doamna Ghica, nr.1, bloc 1, scara 4, ap. 123, parter, sector 2, Bucureşti, tel. 0374-058057, fax: 021-2420341.

Data publicarii: 25-10-2011

Nu exista imagini pentru acest document


            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale