ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


COMUNICAT DE PRESĂ

În cursul zilei de 13 noiembrie a.c., reprezentaţii Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale şi ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură s-au întâlnit cu reprezentanţii băncilor în vederea corectării unor inadvertenţe în derularea colaborării cu băncile creditoare.

În urma semnalelor primite de la centrele judeţene APIA au fost identificate câteva probleme în ceea ce priveşte colaborarea cu Băncile creditoare semnatare ale Convenţiilor tripartite privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic.

Problemele întâmpinate au vizat lipsa de informare cu privire la metodologia de lucru a filialelor teritoriale ale băncilor în judeţe precum Alba, Argeş, Braşov, Buzău, Călăraşi, Covasna, Suceava, iar în unele cazuri solicitarea unor documente suplimentare de justificare pentru utilizarea creditului, ş.a.

În acest sens, reprezentanţii MAPDR şi ai APIA au întocmit o listă de probleme care a fost transmisă băncilor (CEC BANK S.A., BRD- Groupe Société Générale SA, BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ SA, RAIFFEISEN BANK SA) în vederea dispunerii măsurilor care se impun pentru eliminarea disfuncţionalităţilor semnalate.

Biroul de presă al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale

Data publicarii: 16-11-2009

Nu exista imagini pentru acest document


            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale