ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


INFORMARE  DE  PRESĂ

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit cu reprezetanţii Ligii Utilizatorilor de Apă din România, joi 03 noiembrie 2011, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Ministrul agriculturii a prezentat cadrul legal de desfăşurare a activităţii de îmbunătăţiri funciare ca urmare a apariţiei Ordonanţei de Urgenţă 82/2011.

La rândul său, preşedintele Viorel Nica a prezentat propunerile şi solicitările Ligii Utilizatorilor de Apă din România cu privire la desfăşurarea campaniei de irigaţii pentru anul 2012, structura tarifelor de irigaţii, costurile energiei pentru irigaţii.

Un alt subiect dezbătut în cadrul întâlnirii a fost derularea Măsurii 125 - Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală submăsura 125a - Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii. Astfel, s-a decis ca Liga Utilizatorilor să prezinte, în scris, propuneri concrete pentru îmbunătăţirea ghidului acestei măsuri.

În finalul întâlnirii au mai fost discutate aspecte privind blocajele în predarea amenajărilor de îmbunătăţiri funciare de la ANIF la organizaţii şi federaţii, urmând ca reprezentanţii Ligii să prezinte cazurile aflate în litigiu cu ocazia unei întâlniri viitoare. De asemenea, s-a stabilit ca problemele rămase nerezolvate să fie dezbătute cu ocazia unei întâlniri viitoare.

Data publicarii: 03-11-2011

Nu exista imagini pentru acest document


            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale