ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


INFORMARE DE PRESĂ

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit, luni 28 martie 2011, cu Excelenta Sa, Ambasadorul Republicii Arabe Siriene în România, Walid Othman.

Cei doi demnitari au convenit că relaţiile foarte bune şi îndelungate de cooperare dintre ţările noastre pot fi dezvoltate în continuare în sectoare precum bovine, ovine, legume – fructe, cereale etc.

În acest scop, în perioada următoare se preconizează realizarea unei întâlniri cu oameni de afaceri şi întreprinzători din România pentru a studia posibilităţile de investiţii în Siria şi România şi încheierea de contracte.

De asemenea, cei doi oficiali au discutat şi despre posibilităţile de impulsionare a schimburilor comerciale, ministrul român al agriculturii dând asigurări că „ţara noastră nu are nici un fel de reţineri în ceea ce priveşte comerţul cu Siria”.

În final, atât partea română cât şi cea siriană, au apreciat drept oportună o posibilă colaborare în domeniul cercetării şi precum şi necesitatea unei întrevederi oficiale a ministrului român al agriculturii şi dezvoltării rurale cu omologul său de la Damasc.

Data publicarii: 29-03-2011

Nu exista imagini pentru acest document


            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale