ARHIVA SITE. ULTIMA ACTUALIZARE 22 MARTIE 2013

    Home | Contact | Sitemap | Cauta    
AgriculturaInd. alimentaraFitosanitarDezvoltare RuralaAfaceri EuropeneInspectii si controlPescuit si acvacultura (FEP)Buget
Ministru
Daniel Constantin
Secretari de Stat
Achim Irimescu
Dumitru Daniel Botănoiu
Valentin Olimpiu Şoneriu
Secretar General
Daniel Ionescu
Secretar General Adj.
Sergiu Sorin Chelmu
Transparenta decizionala
Acte normative aflate în avizare internă
Proiecte de acte normative
Arhiva legislativa
Declaratii de avere
Organigrama
Organigrama
Venituri salariale MADR
R O F
Posturi scoase la concurs
Promovare
Redistribuire
Personal contractual
Presa
Echipa
Media
Arhiva
Comunicate


INFORMARE DE PRESĂ

În data de 12 aprilie Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale va participa la seminarul „Satul românesc-prezent şi viitor”, ce va avea loc la Sala de Şedinţe a Direcţiei pentru Agricultură Bacău, între orele 11.00-13.00.

Cu această ocazie vor avea loc dezbateri pe marginea noutăţilor privind modalităţile de accesare a fondurilor europene pe diferite măsuri. De asemenea,  se vor mai aborda aspecte privind formele de sprijin în agricultură, organizarea exploataţiilor agricole şi a diferitelor forme asociative, camerele agricole, precum şi rolul consiliilor locale în dezvoltarea agriculturii, a meşteşugurilor tradiţionale şi integrarea tinerilor în spaţiul rural.

Seminarul este organizat de revista Lumea Satului în colaborare cu Radio Antena Satelor şi în parteneriat cu Asociaţia Comunelor din România.

La discuţii vor participa specialişti ai prefecturii şi Consiliului judeţean Bacău, ai Fondului Rural de Garantare a creditului Rural precum şi alţi reprezentanţi ai principalelor instituţii centrale şi judeţene cu atribuţii în spaţiul rural.

Data publicarii: 11-04-2011

Nu exista imagini pentru acest document


            
Copyright © 2010 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale